Welkom op onze website Stichting Poort waar we u in diverse tips voorzien waar u terecht kunt voor de diverse losse stichtingen. Stichting poort in het algemeen zijn namelijk diverse opvangen verspreid door heel Nederland speciaal ingericht voor mensen met een lichamelijke/geestelijke handicap. Wij geloven er namelijk in dat deze mensen net zo’n eerlijke kans verdienen als mensen die aan de buitenkant niets lijken te mankeren. Afhankelijk van de plaats waar u in woont zijn er diverse opties, er zijn namelijk plaatsen waar mensen met een handicap begeleid kunnen gaan wonen, maar er zijn ook plaatsen waar dit niet kan maar wel van alles georganiseerd word.

Als u meer informatie wilt hebben over stichting poort in uw buurt dan kunt u het beste rechtstreeks contact met hun opnemen hierover. Wij willen hier op onze website op termijn ook de vele contact informatie plaatsen.

Op vakantie gaan

Wij zijn het regelmatig tegen gekomen dat gezinnen waarbij 1 van de gezinsleden een handicap heeft veel minder tot nooit op vakantie gaan. Dit voornamelijk door de handicap, en dat is echter niet nodig. Tegenwoordig kunnen vele type rolstoelen al standaard mee in een vliegtuig met als bestemming bijvoorbeeld Lanzarote of Kreta. Maar u kunt ook natuurlijk een busje huren en naar de Spaanse Costa del Sol rijden. Het is misschien allemaal wel wat geregel om vooral alle spullen eromheen mee te kunnen krijgen, maar er zijn diverse opties waar u gebruik van kunt maken.

Iedereen verdiend het om zo af en toe eens heerlijk van een vakantie te kunnen genieten, en zeker de mensen die dag in dag uit bezig zijn met het verzorgen van hun kids en dit met liefde doen.

Stichting Poort

Door de jaren heen zijn er diverse stichtingen opgericht en actief in Nederland. Origineel was Stichting Poort een initiatief puur gericht op de lichamelijke en/of geestelijk gehandicapten. Tegenwoordig zien we dat er door het land heen diverse stichtingen deze naam hanteren. U vind hier binnenkort de diverse links naar de Stichtingen verspreid door heel Nederland.